Cecilie Hillestad Hestevik

  • Experience: 14
  • Good With Hands99.9%
    Work Ethics100%
  • Contact:

Cecilie er kosmetisk dermatologisk sykepleier med 14 års erfaring som sykepleier, første to år fra hjerte/lunge avdeling på Lovisenverg sykehus og Akutt geriatrisk på Aker sykehus. Hun har 12 års erfaring som kosmetisk dermatologisk sykepleier med utdanning gjennom Allergan, Estethica og Galderma.

Hun har bred erfaring innen kosmetiske behandlinger, både med toxiner og fillere. Har videreutdanning i ultralyd og skleroterapi fra Aker sykehus, og sertifisering og lang erfaring med både IPL, YAG laser og hårfjerningslaser. Samt kjemiske peelinger gjennom Skintech og opplæring av lege gjennom flere år på klinikk.

Hun er opptatt av bra kommunikasjon med sine pasienter og et naturlig resultat. Hun strekker seg langt for å ta godt vare på pasientene sine, være ærlig og gi gode råd både med tanke på behandling og hva som lønner seg for den enkelte. Hun følger etiske og hygieniske rettningslinjer og er glad i jobben sin, og brenner for det hun driver med, det tror hun de som kommer til seg merker godt.

Massasje

Related

Negledesign

Related

Voksing

Related

Peels

KJEMISK PEELING Eksfolering eller peeling virker i det øverste cellelaget av huden. De kjemiske produktene svekker bindingene...